Mijn naam is Charlene en ik ben 26 lentes jong. Ik woon in het leukste dorp van Zuid-Holland, dat heet Pijnacker. Ik werk al 8 jaar als kapster/hairstylist waarvan nu een jaar bij leukste kapsalon van Zuid-Holland, Hairdressers genaamd

Elke dag ga ik daar met heel veel plezier naar toe. Elke dag geeft me ook een nieuwe uitdaging. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan dit vak is het omgaan met de klanten en het enthousiasme wat zij meenemen wanneer ze de salon binnenkomen.Hairdressers voelt als een tweede thuis, de collega’s zijn leuk, lief en gezellig en samen met de klanten en een lekkere kop koffie of thee maakt dat ik het elke dag naar mijn zin heb.

Mijn doel is de klant altijd tevreden de deur uit te laten en ze het gevoel te geven dat het echt hún moment is, van dat ze binnen komen totdat ze klaar zijn en weer naar huis gaan. Zelf vind ik eigenlijk alles leuk om te doen, van het knippen van uitdagende kapsels tot kleuren, permanenten, watergolven, alles. Ik haal mijn inspiratie onder andere uit het bekijken van printerest, waar nu veel nieuwe trends voorbij komen. Ook op youtube kan ik hele leuke filmpjes van nieuwe eigentijdse kapsels vinden.

De cursussen die ik met mijn lieve collega’s mag volgen geven mij ook altijd weer nieuwe ideeën en inspiratie.