Hoi allemaal,

Mijn naam is Irene. Ik ben een vrolijk en altijd goedlachs persoon. Al 25 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak waarvan de laatste 8 jaar met plezier bij Hairdressers.

Wat ik zo leuk vind van het kappersvak? Mensen blij maken met een mooi geknipt en/of gekleurd kapsel. Dat ze de deur uitlopen met een goed gevoel, een gezellig praatje en een lekker bakkie koffie of thee. En de volgende keer weer bij me afspreken omdat ze zich op hun gemak voelen bij mij in de stoel.

Als je vraagt wat vind je het leukst om te doen?
Dit vak heeft zoveel verschillende aspecten dat elke dag weer een verrassing is. Het is nooit saai en ik kan mijn creativiteit laten gaan.
Van permanent, kleuren tot een goed geknipte haardos je doet nooit hetzelfde. Mooie kapsels maken zodat de klant blij weggaat.
Herenkapsels knipt ik graag en ik hou van goede strakke lijnen. Bij jongens een stoere coupe knippen vind ik leuk, ze vragen dan vaak of ik er ook een bliksemschicht wil inscheren.

Ik geef ook trainingen aan de jongere meiden die bij ons in de salon werken, die het vak nog moeten leren. Dat is echt een uitdaging. Ik geef ze met name kennis mee uit mijn eigen ervaringen zodat ze dat dan ook in de salon kunnen uitvoeren. Ik ben een trots mens als ik zie hoe goed de jongere meiden het nu doen in de salon.

Zelf volg ik ook nog cursussen het is altijd leuk om weer wat nieuws te leren en om bij te blijven met de laatste technieken. Je doet altijd weer leuke ideeën op. Ik hoop nog wat jaartjes in goede gezondheid te kunnen blijven knippen, want ik doe het met plezier en vind het team waar ik mee werk een top team.