Hallo mag ik me even voorstellen? Ik ben Marielle. Ik woon samen met mijn vriend en 2 zoons in ’s-Gravenzande. Ik ben nu 14 jaar werkzaam in het kappersvak. En heb binnen het kappersvak verschillende functies gehad. En werk nu ruim 2 jaar met veel plezier bij Hairdressers. Ik wordt erg blij van vrolijke mensen om mij heen en natuurlijk ook van mijn gezin. Maar met een zonnetje kun je me ook heel gelukkig maken. Verder word ik als kapster blij als mijn klant tevreden de deur uit gaat, want hier doe ik het immers voor.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om of helemaal niks te doen of gezellig met mijn familie / vrienden iets doen. Ook lekker wandelen met onze hond vind ik leuk.

We hebben een gezellig team met ieder zijn eigen kracht. Het is altijd leuk om die krachten samen te bundelen en daar mooie creatieve resultaten uit te kunnen halen. We hebben veel lol en ook dat is belangrijk voor een gezellige werksfeer.


Wat ik leuk vind aan het kappersvak is dat je mensen weer blij kunt maken. En ze dan ook nog mooier te maken dan dat ze al zijn. Je kan lekker je creativiteit laten gaan. Ik vind het erg leuk om kleur metamorfose te maken. Bijvoorbeeld iemand van donker naar licht kleuren. Hier hoort dan natuurlijk ook een goed advies gesprek bij. Dit vind ik ook leuk om te doen omdat je echt goed naar de wens van de klant moet luisteren en
kijken naar de kwaliteit van het haar. Ik heb in de tijd dat ik in het kappersvak werkzaam ben al veel verschillende cursussen/ trainingen gehad. Inspiratie haal ik veel van internet bijvoorbeeld van Pinterest/Facebook/ YouTube.