Ik zal me even voorstellen, ik ben Rosalie, maar ik word eigenlijk altijd Roos genoemd. Ik ben geboren in Vlaardingen, en ik woon al mijn hele leven in Maassluis. Hier woon ik met mijn ouders, mijn zusje, een hond, een kat, een konijn en een paar vissen in de vijver. Bij Hairdressers ben ik begonnen als stagiaire en heb in mei 2019 mijn kappersdiploma behaald. 

Het leukste aan dit vak vind ik de gesprekken met de klanten, en je kan lekker creatief zijn. Ik vind het heel fijn om te zien hoe de klanten tevreden de deur uitgaan met hun nieuwe frisse kapsel. Nieuwe kleurtechnieken en het creëren van nieuwe kapsels vind ik altijd leuk en uitdagend. Ik hou heel erg van gezelligheid en ik hou er van om een gezellig praatje te hebben met klanten. In mijn vriendenboekje van vroeger stond al dat ik kapper wilde worden! 

Nieuwe technieken die ik kan vinden op Pinterest, Youtube etc. vind ik altijd heel inspirerend. Elke nieuwe uitdaging inspireert mij op nieuwe creativiteit. Ik ga graag naar verschillende cursussen toe, en ik leer graag nieuwe dingen. 

Ik heb er veel plezier in om naar mijn werk te gaan omdat het altijd gezellig is bij ons! Mijn werkdagen zijn van woensdag t/m zaterdag. In het weekend vind ik het leuk om met vrienden te zijn, naar feestjes te gaan, wat te drinken en vooral uitslapen!